Voorschoolse opvang

Om 6.30 uur gaat de BSO locatie op de Brede school open. Om half 8 wordt er dan gezamenlijk gegeten en om 8.15 uur worden de kinderen klaar gemaakt om naar school te brengen, hetzij te voet naar basisschool “De Wegwijzer” in Lepelstraat of met de auto naar scholen buiten de dorpskern.

Naschoolse opvang

Voor de naschoolse opvang worden de kinderen van school opgehaald en naar de schoollocatie op in Lepelstraat gebracht. Binnen kunnen de kinderen hier heerlijk tot rust komen, mooie knutsel- creaties maken, gamen, bouwwerkjes maken en buiten op beiden speelpleinen kunnen kinderen heerlijk spelen en ravotten.

Ze duiken in de bossen, klimmen in de rekken, “viezeriken” in de zandbak met watertafel” maar natuurlijk nodigen de pleinen zelf uit tot allerlei fantasievolle spellen. De drie R’s: Rommel, Rotzooi en Ravage staan hier voorop, uiteraard onder de professionele begeleiding van het team. Vies worden mag, maar voor ouders die hier wat meer moeite mee hebben is er voor de kinderen (op aanvraag) “oude kleding”!

Uit school is er een fruitmoment met drinken en een koekje en om 17.15 uur krijgen de kinderen nog een cracker en nogmaals wat te drinken aangeboden, spelen maakt immers honger…¬†Om 18.30 sluit de BSO op de schoollocatie.

Vakantie opvang

Tijdens de vakantie wordt er buitenschoolse opvang verzorgt op de schoollocatie, er wordt dan gewerkt met thema’s en iedere week worden er meerdere activiteiten georganiseerd.