In de buitenschoolse opvang zijn er meerdere mogelijkheden.
Je hebt voorschoolse opvang, naschoolse opvang en vakantie opvang.


Voorschoolse opvang;
In de ochtend kunt u uw zoon/ dochter vanaf half 7 brengen op de locatie Kerkstraat in Lepelstraat, om 7.00 uur gaat de BSO locatie op de Brede school open. Om half 8 wordt er dan gezamenlijk gegeten en om half 9 worden de kinderen klaar gemaakt om naar school te brengen, hetzij te voet naar basisschool "De Wegwijzer" in Lepelstraat of met de auto naar scholen buiten de dorpskern.

Naschoolse opvang;
Voor de naschoolse opvang worden de kinderen van school opgehaald en naar de locatie op de Brede school in Lepelstraat gebracht. Binnen kunnen de kinderen hier heerlijk tot rust komen, mooie knutsel-creaties maken, gamen, bouwwerkjes maken
en buiten op beiden speelpleinen kunnen kinderen heerlijk spelen en ravotten.

 

 

Ze duiken in de bossen, klimmen in de rekken, "viezeriken" in de zandbak met watertafel" maar natuurlijk nodigen de pleinen zelf uit tot allerlei fantasievolle spellen. De drie R's: Rommel, Rotzooi en Ravage staan hier voorop, uiteraard onder de professionele begeleiding van het team. Vies worden mag, maar voor ouders die hier wat meer moeite mee hebben is er voor de kinderen (op aanvraag) "oude kleding"!

Uit school is er een fruitmoment met drinken en een koekje en om 17.15 uur krijgen
de kinderen nog een cracker en nogmaals wat te drinken aangeboden, spelen
maakt immers honger…
Om 18.00 sluit de locatie in de Brede school, kinderen die dan nog niet zijn opgehaald worden naar de locatie Kerkstraat 60 gebracht waar de kinderen tot half 7 opgehaald kunnen worden.

De locatie in de Brede school is op maandag, dinsdag en donderdag geopend, de andere dagen wordt, gezien het aantal kinderen, nog buitenschoolse opvang verzorgd op de locatie Kerkstraat. Mocht er op een andere dag gewijzigd worden qua locatie wordt u hier 's ochtends van op de hoogte gesteld.

Vakantie opvang;
Tijdens de vakantie wordt er buitenschoolse opvang verzorgt op locatie Kerkstraat, bij veel inschrijvingen wijken we uit naar locatie de Brede school, er wordt dan gewerkt met thema's en iedere week wordt er een activiteit georganiseerd. Tijdens de vakanties geldt het uurtarief.

Informatie & Formulieren